BLOG

Kako se zima približava, polako se približava i obaveza pripreme ogrevnog drveta za predstojeću grejnu sezonu. Pored toga, može se desiti da imate i nekoliko stabala koja su stara i postoji mogućnost ugrožavanja bezbednosti pucanjem grana, pa je neophodno obaranje i uklanjanje istih. Za sve ove poslove, motorne testere su odličan alat i pravi izbor, koji može postati i neophodan u obavljanju određenih poslova. Složićete se da je lakše seći drva motornom, nego ručnom testerom.

Objavljeno : 13.11.2020.

Svi pokretni delovi koji imaju međusobni kontakt moraju da imaju pravilno podmazivanje. U agregatima se podmazivanje vrši putem ulja koje obezbeđuje da se između kontaktnih površina delova trenje svede na najmanju moguću meru.

Objavljeno : 05.06.2020.

Odrediti najbolje vreme za košenje Vašeg travnjaka je veoma odgovaran zadatak, pošto je to jedan od faktora koji utiče na kvalitet košenja, a samim tim i na kvalitet travnjaka. Odluka o tome u koje vreme ćete kositi ne treba da bude kada to Vama odgovara, nego treba voditi računa da to vreme odgovara i Vašem travnjaku.

Objavljeno : 27.04.2020.

Trimer niti se izrađuju u različitim prečnicima i oblicima kako bi se prilagodili težini i obimu posla koji treba da obavite. Pre nego što odaberete koji oblik i prečnik niti Vam je potreban, treba da utvrdite veličinu površine i debljinu trave koju planirate da kosite. Različiti tipovi niti Vam mogu pomoći da efikasnije i brže završite posao.

Objavljeno : 14.04.2020.

Proleće nam ove godine stiže ranije, a sa prvim lepim vremenom počinje i uređivanje dvorišta, bašte, voćnjaka i ostalih zelenih površina. Za sređivanje zelenih površina potrebna je pouzdana, efikasna i ekonomična radna mašina. Iz tog razloga danas vam predstavljamo trimer Thorp T520.

Objavljeno: 23.03.2020.

Firma Moto Bike je posle 20 godina iskustva na našem tržištu rešila da stvori novi brend – THORP. Ideja o novom brendu rodila se više kao potreba posle pažljive analize svakodnevnih potreba u vezi sa održavanjem travnjaka, voćnjaka ili jednostavnog sređivanja dvorišta. 

Objavljeno : 28.02.2020.