– SNAGA KVALITET POVERENJE

Dodatna oprema za vašu motornu testeru – sve na jednom mestu!

Kada ste doneli konačnu odluku o izboru motorne testere i kupili je, nije na odmet da uzmete i dodatnu opremu. U dodatnu opremu svakako spada zaštitna oprema – antifoni i naočare radne rukavice i čizme koje se toplo preporučuju zbog bezbednosti sekača. Koliko god da ste spretni i imate iskustva u radu, ova oprema će vas zaštititi u nepredviđenim situacijama.

Bilo bi korisno da imate navlaku mača za bezbedan transport i nošenje motorne testere, a to se dobija uz svaku Thorp testeru.

Pored zaštite samog sekača od mehaničkih povreda, uvek dobro obezbedite i svoj uređaj kako bi pre svega efikasno obavljali posao, a i kako bi vam što duže trajao.

Potrebno vam je odgovarajuće dvotaktno ulje, a naša preporuka je svakako Thorp polusintetičko ulje za dvotaktne motore, proizvedeno u Francuskoj. Uz testeru dobijate odgovarajuću mericu, koja će Vam olakšati pripremu mešavine. Ukoliko Vam zatreba lancol, za podmazivanje lanca, možete pogledati Thorp lancol na našem shopu.

Ukoliko planirate da sami oštrite lanac, naša preporuka je kupovine Vallorbe seta za oštrenje koji sadrži sve ono što vam je potrebno da uspešno očistite žleb vodilice i naoštrite lanac: dve okrugle turpije, ravnu turpiju, ručicu za turpiju, šablon za oštrenje lanca, šablon za oštrenje vodećeg zuba – graničnika dubine i alat za čišćenje žleba vodilice.

Uz Thorp motornu testeru dobijate i kombinovani ključ, kojim lako možete odvrnuti svećicu ili doštelovati lanac.

Ukoliko planirate posao da obavljate u šumi ili na lokacijama udaljenim od naseljenog mesta, preporučujemo da sa sobom uvek ponesete rezervno gorivo. Kako bi olakšali, ali i osigurali prenos goriva, preporučujemo kanister za gorivo, sa fleksibilnim nastavkom koji omogućava lak pristup svakom rezervoaru. Na našem shopu možete pogledati ponudu kanistera od 5l i 10l.