– SNAGA KVALITET POVERENJE

Gde možete upotrebiti THORP motorni bušač?

Ukoliko na vašem imanju imate potrebu za brzim i efikasnim bušenjem rupa za sadnice, stubove za ogradu, vinograd – sve to možete uraditi sa Thorp bušačem.
Bušač za zemlju ili burgija za zemlju namenjeni su pripremi zemljišta odnosno bušenju rupa prilikom sadnje voća, postavljanja ograde, formiranja vinograda, malinjaka i drugih višegodišnjih zasada. Dakle, motorni bušač rupa za zemlju osnovnu primenu nalazi u poljoprivredi i agrokulturnim radovima.

Dizajniran za različite zadatke – od jednostavnog bušenja u tlu do sakupljanja uzoraka tla. Idealno za zemljane radove, odlično za bušenje rupa za ograde, drveće, grmlje i seme. Karakteriše ga izuzetno dobra izrada i kvalitet upotrebljenih materijala. Uz Thorp motorni bušač dobijate 3 burgije za zemlju. Prečnici burgija su: 100mm, 150mm, 200mm tako da imate opciju bušenja različitih veličina rupa. Burgije se jednostavno menjaju, potrebno je skinuti maticu koja drži burgiju i jednostavno prišrafiti onu koja vam je potrebna.

Dakle, motorni bušači rupa za zemlju osnovnu primenu nalaze u poljoprivredi i agrarnim poslovima. Ovi bušači su moćni bašetnski alati koji se sastoje od motora sa držačem i čelične brugije za bušenje zemljišta. Princip rada bušilica za zemlju je isti kao i kod malih električnih alata ove grupe s tim što je njihova veličina i snaga značajno veća, pa brže i efikasnije možete obaviti posao. Thorp bušač je jednostavan i praktičan za upotrebu. Dizajniran je tako da sa vašim rukama čini savršen spoj a elastostart – laki start, omogućuje startovanje uređaja bez dodatnog napora prilikom potezanja poteznice.

Dostupno u Moto-Bike online prodavnici.