– SNAGA KVALITET POVERENJE

Kompletno uputstvo za upotrebu motorne testere – VIDEO

Na tržištu postoji veliki izbor motornih testera, cene su različite, kao i funkcije i mogućnosti uređaja. Uvek se postavlja pitanje kako napraviti izbor, a da odluka bude dobra što se tiče odnosa cene i kvaliteta, trajanja uređaja, servisa i podrške.
Naša preporuka kad je u pitanju nabavka bilo kog uređaja je da prvo dobro preispitate vašu potrebu. Koliko često ćete koristiti uređaj, da li vam je potreban za profesionalnu ili hobi upotrebu? Od ovih pitanja zavisiće dalja pretraga prema kriterijumima kao što su snaga uređaja, specifičnosti modela, težina, itd.
Snimili smo nekoliko videa o našoj Thorp testeri CS520A jer smatramo da na taj način možete steći bliži uvid u funkcije i način upotrebe testere. U nastavku možete pogledati sva 3 uputstva:

Raspakivanje i uputstvo za montažu

U ovom videu delimo sa vama šta se sve nalazi u kutiji zajedno sa uređajem i kako se testera montira. Podsećamo vas da su vam, pored delova koji stižu u paketu, na raspolaganju i drugi rezervni delovi i oprema koji vam mogu zatrebati, a takođe su originalni, sa potpisom istog brenda Thorp.

Uputstvo za paljenje i dodavanje mešavine

U ovom videu smo obradili još jednu važnu temu, a to je i ujedno pitanje koje često dobijamo. Kako napraviti idealnu mešavinu za testeru i kako je pravilno startovati. Preporučujemo Thorp ulja i maziva koja su idealna za pravljenje mešavine.

Uputstvo za pravilno održavanje

Kada već nabavite kvalitetan uređaj, izuzetno je važno i na koji način ćete ga čuvati i održavati. Od ovog koraka često zavisi i trajanje testere – nemar ima svoju cenu, a kada redovno i pravilno održavate imaćete uređaj koji će prilikom svake nove upotrebe raditi kao nov.
Važno je napomenuti da za Thorp uređaje imate garanciju 3 godine, i ukoliko posumnjate da nešto nije u redu, uređaj možete odneti u najbliži ovlašćeni servis gde će vam biti pružena podrška i pomoć.

Dodatak: Najefikasniji način oštrenja

Za oštrenje lanca preporučujemo turpije vrhunskog švajcarskog brenda Vallorbe. Ovaj set možete koristiti za različite modele testera.
Sve Thorp uređaje, rezervne delove, ulja i maziva možete nabaviti u našoj online prodavnici.
Takođe, kada su vam potrebni rezervni delovi za šumski i baštenski program, u ponudi imamo i artikle drugih kvalitetnih proizvođača sa kojima imamo dugogodišnju saradnju.
Ovde možete pogledati asortiman šumskog  i baštenskog programa.