– SNAGA KVALITET POVERENJE

Kosite i održavajte travnjak sa lakoćom uz Thorp

Kosačice su jedan od prvih uređaja koji je Moto-Bike razvio u okviru brenda Thorp. Tome su predhodile godine rada u distribuciji i prodaji rezervnih delova za šumske i baštenske uređaje, pa nam je iskustvo i poznavanje potreba ljudi na terenu bilo kao kompas u kom pravcu je najbolje da idemo sa našim uređajima.

Smatramo da posao u bašti, na imanju ili u vrtu ne mora nužno da bude naporan i težak. Važno je da imate volju da radite, želju da tome posvetite vreme, a onda i kvalitetne uređaje koji će biti vaš partner na terenu. Kupovinom Thorp uređaja vi niste samo poneli novu kosačicu kući – vi ste na neki način postali naš partner, jer nam je cilj da ljudima pružimo podršku i informacije kad god im to zatreba tokom korišćenja uređaja. Možete se osloniti na mrežu servisa koju imamo u celoj Srbiji, veliki asortiman originalnih rezervnih delova i garanciju od 3 godine na svaki uređaj koji kupite kod nas.
Predstavljamo vam naša 4 modela kosačica, među kojima ćete sigurno pronaći onu koja odgovara vašim potrebama košenja i održavanja travnjaka.

Samohodna motorna kosačica – THORP TH51BS 

Thorp TH51BS samohodna motorna kosačica idealna za košenje većih travnjaka. Ima izdržljivo kućište od čelika, centralno podešavanje visine i indikator napunjenosti korpe. Kosačca ima B&S motor, a opremljena je i velikim zadnjim točkovima koji omogućuju lakše okretanje kosačice. 

Kada završite sa košenjem trebalo bi špaklom da  očistite donji deo kućišta, kako trava ne bi vremenom nagrizala kućište ili izazvala zagušenja. Takođe nakon košenja preporučujemo i da izduvate filter vazduha. 

Samohodni pogon – Sa minimalno napora postignite maksimalan učinak. Dodatni pogon pružiće vam lakše rukovanje pri težim uslovima.

Samohodna motorna kosačica – THORP TH50PL

Thorp TH50PL motorna kosačica idealna za košenje manjih travnjaka. Ima izdržljivo kućište od čelika, centralno podešavanje visine, priključak za pranje kućišta i indikator napunjenosti korpe. Veliki zadnji točkovi omogućiće vam lako okretanje kosačice.

OHV znači “Over Head Valve” odnosno znači da se ventili nalaze na vrhu glave motora, iznad komore za sagorevanje. Ovakva konstrukcija omogućuje ravnomeran unos smeše goriva i vazduha, bolje sagorevanje i manje izduvne gasove.

Samohodne motorne kosačice – THORP TH46PS

Thorp TH46PS motorna kosačica ima izdržljivo kućište od čelika, centralno podešavanje visine, priključak za pranje kućišta i indikator napunjenosti korpe.

Kombinacija dizajna rezne glave i posebnog noža osiguravaju lagano i učinkovito košenje dok se korpa za sakupljanje trave u potpunosti ne napuni. Brzo i lako podešavanje visine košenja. Centralno podešavanje u 7 nivoa košenja.

Održavajte vašu kosačicu u tri koraka i ona će vas dugo služiti.

  1. Upalite kosačicu
  2. Priključite dovod vode na priključak na ramu kosilice
  3. Pustite vodu i kućište će se samo očistiti.

Motorna kosačica – THORP TH46P

Thorp TH46P motorna kosačica idealna za košenje travnjaka, a od drugih je razlikuje to što ona jedina nema samohodni pogon. Ima izdržljivo kućište od čelika, centralno podešavanje visine, priključak za pranje kućišta i indikator napunjenosti korpe.

Thorp kosačice možete naručiti online u Moto-Bike prodavnici , ili ih nabaviti kod najbližeg ovlašćenog prodavca, a mapu možete videti ovde.