– SNAGA KVALITET POVERENJE

Moto-Bike online prodavnica – mesto sigurne kupovine

Svi uređaji dostupni na našem sajtu thorp.rs, mogu se naručiti online na adresi www.motobikeshop.rs.
Ukoliko se odlučite za kupovinu preko interneta, ovo je siguran i pouzdan način da vaš željeni proizvod stigne do vas. Brend Thorp je razvijen od strane kompanije Moto-Bike, i o tome smo više puta govorili, a online prodavnica na kojoj su dostupni svi uređaji postoji već celu deceniju i konstantno se radi na njenoj modernizaciji i unapređenju.

Kada se registrujete na ovom shop-u, vi dobijate pravo na treću godinu garancije za odabrani uređaj.
Kada budete kupovali online, videćete da je kupovina na našem sajtu jednostavna i intuitivna. Samo pratite korake, a imaćete i uvid u status vaše pošiljke.
Pored Thorp uređaja, u ovoj online prodavnici pronaći ćete i veliki izbor rezervnih delova i opreme za uređaje koji ne moraju nužno biti brenda Thorp, kao i veliki izbor ulja i maziva.

Zapravo, to je segment sa kojim je Moto-Bike prvo počeo da radi, a onda smo vremenom istraživali, prikupljali informacije i analizirali zahteve tržišta za šumski i baštenski program, pa je tako i nastala ideja da kreiramo ove uređaje koji će zaokružiti sve poslove kako u malom, tako i u velikom domaćinstvu.

S obzirom da se radi o tipovima uređaja poput kosačica za travu, motornih testera, trimera, pumpi, razumemo i potrebu da prvo pogledate i dobijete sve potrebne informacije na licu mesta. Zato smo se pobrinuli da mreža ovlašćenih servisa i prodajnih mesta bude što veća, pa tako sigurno možete pronaći prodavca u blizini mesta na kome živite i na direktan način obaviti kupovinu.