– SNAGA KVALITET POVERENJE

 • THORP KOSAČICE

  Motorne kosačice za profesionalce i amatere za veće i manje površine. Za naše kosačice preporučujemo Thorp SAE 30 ulje. 

 • THORP MOTORNE TESTERE

  Thorp motorne testere za profesionalce i amatere, olakšaće vam svaki rad. Posebno dizajnirane sa ergonomskim ručkama kako bi prenele što manje vibracije na korisnika.

 • THORP TRIMERI

  Širok asortiman motornih trimera za sve i svakoga, u ponudi imamo običan trimer, trimer sa elektro startom i 3 u 1 treimer.

  UREĐAJI

  U ponudi imamo čirok asortiman kosačica za travu, trimera, motornih testera, a takođe nismo zaboravili ni na agregate, freze, bušač zamlje, pumpe za vodu, prskalice i atomizere.

  REZERVNI DELOVI

  Ono što je bitno koliko i sam uređaj su rezervni delovi i oprema. Zato smo za vas spremili sve rezervne delove za naše uređaje, a u ponudi imamo i ulja, maziva, potrošni materijal.

  PRODAJNA MESTA

  Ovde možete pogledati gde se nalaze naša prodajna mesta, a u slučaju bilo kakvog problema za vas smo obezbedili i mrežu servisera po čitavoj teritoriji Srbije.

  KO SMO MI?

  Zahvaljujući dugogodišnjem radu i iskustvu u prodaji rezervnih delova, a kroz saradnju sa specijalizovanim servisima i prodavcima razvili smo novi brend koji predstavlja odraz onoga čemu mi težimo, a to je ostvariti maksimalan kvalitet uz najbolju moguću uslugu i podršku. THORP proizvodi su pažljivo birani i selektovani kako bi pružili sigurnost i pouzdanost u svakom pogledu, program obuhvata finalne uređaje, rezervne delove, potrošni i servisni materijal i zaštitnu opremu. Vodeći se time da budemo moderni i napredni kao i da pratimo nove trendove brendiranja stavili smo poseban fokus na dizajn samih uređaja kao i na dizajn ambalaže i pakovanja, naš dizajnerski tim je zaokružio i upotpunio sve ono što smo želeli da pružimo i ponudimo našim kupcima.

  Kvalitetni uređaji

  još od 1999. godine prikupljamo informacije i stičemo iskustvo, kako bi obezbedili kvalitetne uređaje. Svaki uređaj se posebno testira od strane naših stručnjaka i nakon toga se pušta u prodaju.

  Mreža prodavaca i servisera

  Želimo da budemo dostupni svuda i stalno, zato smo za vas obezbedili mrežu prodajnih mesta i servisera, želimo da pružimo kompletnu uslugu i podršku.

  Podrška

  Jedan od najvažnijih faktora koje thorp posebno neguje je podrška kupcima, uvek smo dostupni za sva pitanja i sve probleme na koje naiđete. Kao potvrdu kvaliteta mi nudimo i dodatnu – treću godinu garancije.

  Dostupni rezervni delovi

  Svakom uređaju su potrebni rezervni delovi, ulja, maziva i potrošni materijal, mi smo sve to obezbedili za vas.

  Posetite naš webshop:

  Motorne kosačice

  Thorp motorne kosačice idealne za košenje većih i manjih travnjaka. 

  Motorni trimeri

  Thorp motorne trimeri idealni za košenje višeg rastinja i žbunja. 

  Motorne testere

  Thorp motorne testere za lake i teže poslove za amatere i profesionalce.

  Atomizeri

  Thorp motorni atomizeri za veće ili manje voćnjake, bašte i vrtove.

  Motorne freze

  Thorp motorne freze za kućne ili malo veće bašte i povrtnjake.

  Bušači zemlje

  Thorp bušači, idealan partner za iskpavanje rupa različitih prečnika.

  Vodene pumpe

  Thorp vodene pumpe, navodnjavanje i ispumpavanje vode.

  Agregat za struju

  Thorp agregat za struju, idealan za vikendice i rad na mestu gde nema struje.