– SNAGA KVALITET POVERENJE

THORP – pouzdanost, praktičnost ili THORP – stvoren da vam olakša svakodnevni posao​

Firma Moto-Bike je posle 20 godina iskustva na našem tržištu rešila da stvori novi brend – THORP. Ideja o novom brendu rodila se više kao potreba, posle pažljive analize svakodnevnih potreba u vezi sa održavanjem travnjaka, voćnjaka ili jednostavnog sređivanja dvorišta. Naš cilj je bio da napravimo proizvode koji će pre svega biti pouzdani, praktični, snažni i cenovno prihvatljivi. Mislimo da smo uspeli u svojoj nameri. Kako bi Vas bolje upoznali sa našim novim THORP brendom na koji smo ponosni, predstavljamo Vam i prozvode koje on nudi.

Kao što Vam je poznato, Moto-Bike već 20 godina radi sa rezervnim delovima i potrošnim materijalom za mopede, skutere, motocikle, zatim trimere, kosačice i motorne testere. Na osnovu našeg dvodecenijskog iskustva, uvideli smo da na našem tržištu trenutno ne postoje mašine za održavanje parkova, igrališta, dvorišta, voćnjaka i ostalih zelenih površina koje su cenovno pristupačne, a da su pri tome dugotrajne.

Prilikom razvijanja THORP brenda, zaista smo želeli da pomognemo svakome kome je neka od gore pomenutih mašina potrebna. Ono što je veoma bitno naglasiti je da na sve kosačice i trimere iz THORP ponude imate mogućnost da produžite garanciju na čak tri godine, koji ostvarujete registracijom na našem sajtu .

THORP proizvodi su pažljivo birani i selektovani kako bi pružili sigurnost i pouzdanost u svakom pogledu, a program obuhvata finalne uređaje, rezervne delove, potrošni materijal i zaštitnu opremu. Vodeći se time da budemo moderni i napredni, kao i da pratimo nove trendove brendiranja stavili smo poseban fokus na dizajn samih uređaja, kao i pakovanja,tako da je naš dizajnerski tim zaokružio i upotpunio sve ono što smo želeli da pružimo i ponudimo našim kupcima.

Proizvodi THORP brenda nisu nastali preko noći. Radi se o mašinama koje su dugo testirane u najzahtevnijim uslovima rada. Prilikom izrade mašina upotrebljavaju se najkvalitetniji materijali, a posebna pažnja je posvećena dizajnu samih mašina, kao i tome da mašine prosto leže u rukama svakog korisnika čineći da posao ne bude napor, već zabava i igra.

U narednom periodu, detaljno ćemo Vam predstaviti naše proizvode, a sada dopustite da Vam samo ukratko opišemo par stvari o kojima smo vodili računa prilikom dizajniranja i izrade kosačica i trimera.

KOSAČICE

Za početak ćemo krenuti od OHV agregata sa dva ventila u glavi cilindra. Ova konstrukcija agregata omogućava veliku snagu, uz minimalno zagrevanje agregata, što u krajnjoj meri doprinosi dužem radnom veku agregata. Miran rad agregata i mala potrošnja goriva učiniće da uživate u radu sa THORP kosačicom.

Sam dizajn kosačice urađen je tako da smanji napor prilikom dugotrajnog rada. Čišćenje samog kućišta kosačice olakšano je i sve što je potrebno da uradite je da priključite dovod vode na kosačicu i očas posla imaćete čistu kosačicu spremnu za narednu upotrebu. Sakupljanje trave rešeno je preko funkcionalne korpe za sakupljanje trave koju po potrebi možete da skinete i prebacite da kosačica prilikom košenja izbacuje travu bočno.

TRIMERI

Prilikom dizajniranja THORP trimera vodili smo posebnu pažnju o tome da težina trimera bude što je moguća manja, kao i da sam trimer bude dobro izbalansiran kako bi korisniku olakšao posao. Gumene ručke napravljene su da svedu vibracije na minimum. Sam trimer predviđen je za amatersku i poluprofesionalnu upotrebu. Mala težina kombinovana sa zavidnom snagom učiniće da se svaki posao završi brzo i lako.

Zaista smo se trudili da THROP trimere i kosačice napravimo tako da budu dugotrajni i da što je moguće više olakšaju posao. Verujemo da smo uspeli u našoj zamisli, kao i da ćete sa THORP trimerima i kosačicama radi dugo sa zadovoljstvom.