– SNAGA KVALITET POVERENJE

Saveti stručnjaka – evo zašto ne treba da kupite polovan trimer

Kada dođe nova sezona košenja, a potrebni su vam uređaji kojima ćete održavati svoje dvorište/imanje – uvek se postavlja pitanje izbora i kupovine kosilice/trimera. Ponuda je najrazličitija, od skupih novih uređaja za profesionalnu upotrenu, preko polovnih, do najjeftinijih.

Postavlja se pitanje kako pronaći nešto što je idealno baš za vaše potrebe, a da prođete dobro kad su cena i kvalitet u pitanju.

Prednosti i mane kupovine polovnog trimera

Ako se dobro razumete u uređaje ovog tipa, i pronašli ste pouzdanog prodavca – onda kupovina polovnog trimera za vas može imati smisla. Uostalom, to se odnosi na kupovinu bilo kog polovnog proizvoda.

Međutim, ako nemate informacije o poreklu proizvoda i samom prodavcu, to može biti rizik.

Vi možete znati koliko je star uređaj, i kakve su njegove performanse, ali i dalje ne znate kako ga je prethodni vlasnik održavao. Da li je uređaj servisiran redovno, koliko često je korišćen i da li je pravilno korišćen.

Sve ovo su važna pitanja jer će od toga zavisiti koliko efikasno će vama završavati posao. I nikad ne možete znati da li će baš sutra nešto da vam se pokvari. I šta onda? Onda traženje, informisanje, popravka ili kupovina sve iz početka.

Napravite mudar izbor!

Ono što bismo pre svega istakli kod novih trimera je garancija. Za naše uređaje mi dajemo čak 3 godine garancije. Dok smo radili na razvoju proizvoda, brinuli smo o svakom detalju, baš iz razloga da vi kasnije ne morate da brinete – Vi imate samo zadatak da kosite, i da taj posao obavite što brže i lakše.

Još jedna bitna stvar – Kada kupujete trimer od ovlašćenih prodavaca i servisera, to znači da su za taj model obezbeđeni svi rezervni delovi i potrošni materijali. I ovo ističemo kao bitnu snagu Thorp-a, jer se dosta drugih trimera na našem tržištu uvozi bez originalnih rezervnih delova, a onda kada vam se pokvari neka sitna stvar, vi jednostavno nemate način to da rešite.

Dakle, rezime je:

Kada planirate kupovinu, potražite brend koji ima ovlašćenog prodavca/servisera i lako dostupne rezervne delove
Pažljivo razmislite o potrebama na vašem imanju – Koliko često ćete kositi? Koja je površina koju održavate? Kakav je teren? Mi vam možemo pružiti podršku i u ovom procesu, slobodno nam pišite kakve dileme imate i šta vam je potrebno, pomoći ćemo vam da nađete idealno rešenje.