– SNAGA KVALITET POVERENJE

Saveti za pametnu kupovinu motorne testere

Pravi je trenutak da počnete da razmišljate o nabavci kvalitetne motorne testere za sezonu koja je pred nama. Kad krenete da tražite na vreme, veća je verovatnoća da ćete pronaći dobar uređaj koji će zadovoljiti sve vaše potrebe na terenu. Na našem tržištu postoji veliki broj različitih proizvođača, a ono na šta mi uvek skrećemo pažnju to je da kupovinu obavite kod ovlašćenih servisera jer na taj način možete imati adekvatnu podršku u garantnom periodu. U jednom od prethodnih tekstova smo već pisali o tome kako izabrati motornu testeru, a sada izdvajamo za vas tri stvari na koje treba da obratite pažnju kako biste obavili pametnu kupovinu u smslu odnosa cena/kvalitet.

1. Pre svega je važno da procenite prirodu posla koji obavljate i koliko često vam je u toku sezone potrebna testera. Ukoliko je često upotrebljavate, preporučujemo da kupite jači uređaj koji ćete adekvatnim čuvanjem i održavanjem imati spreman i za sezone koje tek dolaze. U tom smislu, bitna je dužina mača. Kod na shop-u je trenutno dostupna Thorp motorna testera CS520A sa dužinom mača od 38cm, kao takva je vrlo efikasna i ima dobru ergonomiju koja će vas poštedeti od nepotrebnog naprezanja.

2. Još jedna stvar na koju posebno treba da obratite pažnju je garancija i dostupnost rezervnih delova. Na sve uređaje brenda Thorp imate do tri godine garancije, a ono što je još važnije u našoj online prodavnici su vam u svakom trenutku dostupni svi rezervni delovi, oprema kao i ulja i maziva koja odgovaraju baš tom uređaju koji ste kupili.

3. Thorp testera poseduje sistem lakog startovanja – poteznica se lako poteže, gumena ručka je ergonomična, a tu je i prednji štitnik koji je ujedno blokada za slučaj da testera „odskoči“. Ovo su neki elementi koji su posebno razrađeni na svim Thorp uređajima sa ciljem da vam maksimalno olakšaju proces rada, ublaže vibracije i potrese, kako biste posao završili efikasno, i uštedeli snagu i energiju. Fleksibilnost, dobra pokretljivost i lako startovanje uređaja tome u velikoj meri doprinose.
Thorp testeru možete poručiti online u našoj prodavnici ili kupiti u nekom od ovlašćenih servisa širom Srbije.