– SNAGA KVALITET POVERENJE

Thorp – naša priča, ko stoji iza brenda THORP?
Često nam postavljate pitanja poput odakle su Thorp uređaji? Gde se proizvode? Kako da budemo sigurni u kvalitet?

Jedno ime će uvek stajati uz brend THORP, a to je MOTO-BIKE!

Strastvenim ljubiteljima dvotočkaša, Tomosa i onima koji su u stalnoj potrazi za rezervnim delovima i opremom će možda zvučati poznatije nego drugima, a nesumnjivo je da Moto-Bike još od 1999. godine pa do danas nije menjao svoju delatnost. Bavimo se trgovinom na veliko i malo rezervnim delovima. U početku su to bili delovi za Tomos mopede kao što su paktregeri i auspusi, a kasnije se prodajni program proširio mopede, skutere, kvadove i na rezervne delove za baštenske i šumske uređaje.

Prateći potrebe naših kupaca i pažljivo osluškujući njihove zahteve, 2019. godine smo odlučili da svoj asortiman obogatimo snažnim i kvalitetnim uređajima za rad u bašti i šumi. I tako je nastao Thorp. Od samog početka nam je glavni cilj da kupac bude zadovoljan i da kod nas nabavi sve što mu je potrebno, a pored toga dobije i informacije i podršku.

Tako smo razmišljali i kad smo planirali koje uređaje ćemo uvrstiti u našu ponudu. Sve je krenulo od trimerakosačica. Danas sa našim modelima kosačica i trimera možete pokositi čak i najzahtevniji teren – vašu baštu, dvorište, voćnjak, park – zapravo, bilo koju travnatu površinu.

Sledeći uređaj koji je došao na red bila je motorna testera – ideja je bila da kreiramo nešto što će biti dovoljno snažno, a i jednostavno za rukovanje. Razvili smo dva modela koja su sada dostupna i u našoj online prodavnici.

Usledili su i novi uređaji – atomizeripumpa za voduagregat za strujubušač zemlje. Svaki Thorp uređaj je pažljivo biran i selektovan kako bi pružio sigurnost i pouzdanost u svakom pogledu, a pored navedenih finalnih uređaja možete pronaći i rezervne delove i zaštitnu opremu istog brenda. Vodili smo se time da budemo moderni i napredni kao i da pratimo nove trendove brendiranja pa smo poseban fokus stavili na dizajn samih uređaja, kao i na dizajn ambalaže i pakovanja.

Moto-Bike daje garanciju 3 godine za sve uređaje. Na teritoriji cele Srbije nalaze se naši ovlašćeni servisi i prodavci od kojih možete kupiti uređaje i dobiti sve potrebne informacije. Mi smo tu da budemo vaša podrška i dok koristiti uređaje – možete nam se obratiti za sva pitanja i dileme.