LAGAN MOTORNI TRIMER

SNAŽAN NA SVIM TERENIMA

ERGONOMIČAN SAMO ZA VAS

THORP MOTORNI TRIMER

MODEL:

MF431

THORP motorni trimeri imaju visoke performanse, malu težinu i dobro su izbalansirani. Završićete zadatak sa manje napora i u najkraćem mogućem roku.

THORP MOTORNI TRIMER 3 U 1

Model MF431

SVE ŠTO VAM TREBA

Benzinski trimer 3 U 1 MF431

Model motora – MF431
Snaga – 1.25 kW / 1.7 KS
Broj obrtaja – 6500 r/min
Zapremina – 42.7 CC
Kapacitet rezervoara – 1100 ml
Težina – 7.6 Kg
ELASTOSTART

Dodatna oprema: nož, štitnik glave, remen, bočica za mešavinu i glava za košenje, nož za živu ogradu, vodilica i mač za visoko rezanje.

Garantovni rezultati sa THORP motornim trimerom, bez obzira na visinu i gustinu trave. THORP motorni trimer je jednostavno podesiti prema svojim potrebama, a nudimo i mnogo praktičnih funkcija i dodatne opreme koju možete odabrati.

Preporučena maloprodajna cena (pdv uključen u cenu):

23,904.00 RSD

SAVRŠEN TRAVNJAK I BAŠTA

THORP - MAŠINA ZA SVE

THORP motorni trimer je savršen partner u ruci. Efikasna glava motornog trimera omogućava dobre rezultate i vi lako možete da je podesite zamenom vrste noža, u zavisnosti od zadatka koji obavljate – od finog trimerisanja do rada na grubim terenima sa visokom travom. Snaga motora od 1.7KS omogućava rad u ekstremnim uslovima.

multifunkcionalnost

Lagana i praktična mašina pomoću koje ćete obaviti više poslova u vašem domaćinstvu. Kupovinom jednog uređaja umesto tri uštedećete značajnu količinu novca i prostora za odlaganje. Od reznog alata MF431 sadrži glavu za košenje sa sistemima “TAP & GO” i “EASY LOAD”, nož za korov i rastinje, vodilicu i lanac za visoko orezivanje i nož za rezanje žive ograde i krošnji. 

OPREMA I REZERVNI DELOVI

Širok asortiman rezervnih delova i opreme.
Izaberite iz asortimana originalne opreme i delova sve što vam je potrebno da pojačate svoj proizvod i povećate svoje iskustvo.

PREDNOSTI

Želite bolje da pogledate? Saznajte o proizvodu istraživanjem njegovog dizajna i karakteristika.

EASY LOAD GLAVA
Glava za košenje je opremljena EASY LOAD sistemom za zamenu niti. Ovo znači da nit možete promeniti bez prethodnog otvaranja poklopca na glavi, tako što ćete jednostavno povući nit sa jednog na drugi kraj, blagim pritiskom i okretanjem udarne kape ćete izvršiti montiranje. 

LAKO UPRAVLJANJE
Ergonomske ručke na gornjoj šipci omogućaju laku upravljivost trimerom bilo da kosite travu, orezujete grane ili sečete ogradu. 

VISOKO OREZIVANJE 
Dodatak za visoko orezivanje će vam omogućiti da dohvatite i orežete visoke grane na vašem drveću. Vodilica dužine 25 cm je pogodna za sečenje tanjih i debljih grana. 

NOŽ ZA ŽIVU OGRADU
Dužina noža od 40 cm je pogodna za orezivanje manjih ograda u domaćinstvima, ovaj dodatak je veoma funkcionalan pošto poseduje duple noževe za sečenje i ugao rotacije je čak 270 stepeni, ovo pruža mogućnost rezanja u više položaja.