– SNAGA KVALITET POVERENJE

Uredite vaše dvorište ili voćnjak uz trimer
THORP TH 520

Proleće nam ove godine stiže ranije, a sa prvim lepim vremenom počinje i uređivanje dvorišta, bašte, voćnjaka i ostalih zelenih površina. Za sređivanje zelenih površina potrebna je pouzdana, efikasna i ekonomična radna mašina. Iz tog razloga danas vam predstavljamo trimer Thorp TH520.

Za one koji nisu ispratili situaciju, brend Thorp je naš domaći brend osnovan od strane firme Moto-Bike koja sada ima već preko 20 godina iskustva u prodaji rezervnih delova i opreme za motore, trimere, kosačice, testere, pumpe…

Pri konstruisanju trimera TH520, vodili smo se time da stvorimo trimer za naše sopstvene potrebe, vodeći računa da rad učinimo prijatnijim i lakšim.

Kako bi trimer bio efikasan, mora posedovati dobar agregat. U TH520 ugrađen je lagani dvotaktni agregat zapremine 51,7 cm3 koji ima maksimalnu snagu od 1,9 KS (1,4 kW) i maksimalnih 7.000 O/min. Za ovaj dvotaktni agregat odlučili smo se zbog odličnog odnosa snage i težine samog agregata, kako bi trimer bio što lakši, a samim tim i rad sa njim postaje zabavniji.

THORP Motorni trimer kako za profesionalnu tako i za povremenu upotrebu. Njegov snažni motor omogući će vam da sa lakoćom obavite sve poslove u vašoj bašti, isto tako omogućuje i širu primenu na zahtevnijim poslovima i terenima. Motor poseduje elastostart koji omogućava lako potezanje poteznice pri svakom paljenju.

Druga stvar kojoj je posvećena pažnja je da trimer bude pouzdan. Pored proverenog agregata, kod pouzdanosti trimera bitnu ulogu ima cev kardana koja je debljine 28 mm i izrađena je od izdržljivog materijala, duga osovina koja doseže do nepristupačnih delova bez ikakvih problema.

Kompletan trimer ima težinu od svega 7,6 kg. Smanjenju subjektivnog osećaja težine doprinosi i to što je dvostruki remen dizajniran tako da pravilno rasporedi težinu na telo korisnika.

Ukoliko posmatramo i praktičnu stranu, potrudili smo se da maksimalno olakšamo sve radnje. Tako TH520 poseduje takozvani TAP&GO (udari i kreni) sistem koji omogućava ponovno izvlačenje niti jednostavnim udarom glave trimera od tlo. Osim TAP&GO tu je i EASY LOAD sistem koji omogućava lako uvlačenje niti bez skidanja glave.

Osim što trimer omogućava košenje sa najlonskom niti, u paketu sa trimerom dolazi i trokraki nož čija je namena uklanjanje nešto debljeg šiblja.

Pored trokrakog noža sa trimerom dolazi i merica ulja za mešavinu, zatim oprtač i ključ za svećicu.

Za THORP trimer obezbedili smo i širok asortiman rezervnih delova, potrošnog materijala kao i maziva i ulja. Svaki motorni uređaj zahteva održavanje i negu, pa tako i naš THORP trimer, za njega izdvajamo Thorp 2T ulje za mešavinu, budite pažljivi da vaš trimer dobije odgovarajuću mešavinu.

U ponudi imamo i litijumsku Thorp mast, koja je savršena za podmazivanje prenosne glave trimera.

Da rezimiramo THORP trimer :

Model motora – TH520
Snaga – 1.4KW / 1.9 KS
Broj obrtaja
– 7000 r/min
Zapremina – 51.7 CC
Kapacitet rezervoara – 1100 ml
Težina – 7.6 Kg
ELASTOSTART

Dodatna oprema: nož, štitnik noža, remen, bočica za mešavinu i glava za košenje.

Verujemo da će trimer Thorp TH520 postati vaša omiljena mašina za obavljanje poslova i da ćete biti zadovoljni svim performansama trimera, ali i veoma povoljnom cenom. Povrh svega, imajte u vidu da je Thorp TH520 domaći proizvod.