– SNAGA KVALITET POVERENJE

O NAMA

Kvalitet snaga i poverenje

MOTO-BIKE

Osnovan je 1999. godine i do današnjeg dana nije menjao svoju delatnost, a to je trgovina na veliko i malo rezervnim delovima. U početku su to bili delovi za Tomos mopede kao što su paktregeri i auspusi, a kasnije se prodajni program proširio na trimere, kosačice, mopede, skutere, kvadove, mini motore i motocikle.

Mi smo ekipa koja posao shvata ozbiljno i jedan od glavnih ciljeva nam je zadovoljan kupac!
Naš moto je “Ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor”. Vodeći se ovom mantrom uspeli smo da izgradimo biznis koji traje već više od 20 godina.

Nakon dvodecenijskog iskustva u prodaji rezervnih delova za trimere i kosačice, kreirali smo i plasirali na tržište brend namenjen šumskom i baštanskom programu – THORP.

Zašto izabrati nas?

Preko 20 godina iskustva u prodaji rezervnih delova.
Preko 20 000 rezervnih delova, opreme i potrošnog materijala za veliki broj modela kosačica, trimera, mopeda, skutera.
Stručno osoblje koje će vam pomoći pri odabiru traženog artikla. 
Web shop: realne slike delova, tehički crteži, video prikaz proizvoda, dimenzije, zamenski i vezani artikli, online katalozi. 
Brzo i efikasno rešavanje reklamacija.

thorp brend

PONOSNI ŠTO SMO NA VAŠOJ STRANI

THORP mašine i vaše ruke čine savršen spoj. Ponosni smo što možemo da pomažemo u održavanju igrališta, dvorišta, parkova i svih zelenih površina. THORP uredjaji za posao i uživanje.

ŠUMA I
BAŠTA

Šta Treba Da Znate?

MOTO-BIKE vam predstavlja novi brend THORP

Zahvaljujući dugogodišnjem radu i iskustvu u prodaji rezervnih delova a kroz saradnju sa specijalizovanim servisima i prodavcima razvili smo novi brend koji predstavlja odraz onoga čemu mi težimo a to je Ostvariti maksimalan kvalitet uz najbolju moguću uslugu i podršku.

THORP proizvodi su pažljivo birani i selektovani kako bi pružili sigurnost i pouzdanost u svakom pogledu, program obuhvata finalne uređaje, rezervne delove, potrošni materijal i zaštitnu opremu.

Vodeći se time da budemo moderni i napredni kao i da pratimo nove trendove brendiranja stavili smo poseban fokus na dizajn samih uređaja kao i na dizajn ambalaže i pakovanja, naš dizajnerski tim je zaokružio i upotpunio sve ono što smo želeli da pružimo i ponudimo našim kupcima.

VISOKOKVALITETNI PROIZVODI

  SNAGA  KVALITET  POVERENJE 

šta je thorp?

THORP je produkt i sklop svih iskustava, saznanja i rešenja koje je naš tim skupljao svih ovih godina u poslu sa rezervnim delovima i koje smo preneli u jednu celinu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.

zašto kupiti kod nas?

Kupovinom THORP proizvoda vam je zagarantovan kvalitet i sigurnost u svakom smislu. THORP poseduje svoje servisere koji će vam pomoći oko rešavanja svakog problema.

SNAGA

Naši proizvodi su od najboljih materijala, ispitanih u ekstremnim uslovima rada.

KVALITET

Dokazan kvalitet proizvoda od strane mnogobrojnih zadovoljnih kupaca.

POVERENJE

Mi brinemo o našim kupcima, pružamo podršku i pomoć pri odabiru i održavanju proizvoda.

NAŠ TIM - KAO PORODICA

Naš tim je kao porodica, svi radimo zajedno i podržavamo jedni druge, proizvod takvog rada je upravo THORP, koje je rezultat našeg tima koji je svoje iskustvo sakupljao preko 20 godina.