Saznaj više o uređajima

Thorp uređaji

Thorp uređaji

Kao svaki domaćin/ca, sigurno ste bili u situaciji gde ste pomislili ima li kraja poslovima oko održavanja domaćinstva? Može li ovo nekako lakše da se uradi? Kako bi bilo dobro da ovo mogu brzo da završim i slično... Koristeći određene ručne alate i uređaje koliko vremena potrošite u održavanju svog domaćinstva? 

Razumevanjem vas i vođeni time da olakšamo i ubrzamo svakodnevne poslove u domaćinstvu napravili smo uređaje koji su snažni, a u isto vreme jednostavni i praktični za upotrebu.

Uzmimo za primer da želite da uredite vaše dvorište i napravite pravu malu oazicu za odmor. Sa kakvim se sve poslovima i poteškoćama susrećete u tom slučaju?

Prvo bi trebalo spremiti zemljište za sadnju trave, drveća, cveća, žive ograde i slično.

Umesto da okopavate i ašovite bašticu ceo dan, pa nekada i više dana, zašto ne bi ste koristili motornu frezu?

Motorna freza THORP THT36V

Naša motorna freza THT36V kombinuje motor od 3,5KS i motičice sa bočnim tanjirima (6 setova) da bi ste lakše i kvalitetnije obradili zemljište.

Poseduje prednji točak za lakše i stabilnije upravljanje, koji se podiže u neutralni položaj prilikom rada freze, a samohodni tip pogona preko kaiša učiniće kultiviranje igrom.

Kapacitet rezervoara goriva je 1,3 litre, broj obrtaja 3600 o/min, radna širina 560mm, radna dubina 130mm. Ručke su prilagodljive u odnosu na visinu i položaj korisnika.

Kada ste to završili sledeći korak je da ogradite dvorište i posadite nekoliko drveća. Za to bi vam trebala čitava večnost da iskopate rupe za svaki stub i svaku sadnicu, a da ne pominjemo koliko bi snage utrošili u to.

Motorni bušač THGD521 je upravo zato napravljen.

THORP Motorni bušač THGD521

Ne samo da vam olakšava proces iskopavanja rupa, već vam i štedi vreme.

Dvotaktni motor, snage 1,9 KS, vazdušno hlađen sa elastostartom lako pokreće burgiju i broji 7000 obrtaja u minuti.

Prečnici burgija 10,15 i 20 cm, koje dobijate uz ovaj bušač proširuju upotrebu za razne biljne kulture.

Kada ste posadili drveće, živu ogradu, travu trebalo bi da je zalivate da bi vaša oaza postala bujna i zelena. Za takav posao vodena pumpa THORP THP50 je pravi izbor.

THORP vodena pumpa THP50

Ova pumpa ima četvorotaktni tip motora, snage 5,8KS i težinu od 23kg.

Maksimalna dubina povlačenja je 7,5m visina vodenog stuba 32m, a maksimalni protok vode 28 metara kubnih po satu.

Kako se lako montira za tren oka ćete imati saveznika koji će vam olakšati zalivanje i udahnuti život vašoj bašti.

Kada ste uspeli u tome da vaše dvorište ozeleni, došlo je vreme da se održava. Naravno za košenje trave možete da izaberete neku od naših kosačica. A sa gustom i pomalo neurednom živom ogradom lako da se izborite uz pomoć makaza za živu ogradu THORP HT600T

Makaze za živu ogradu THORP HT600T

Dvotaktni motor snage 1KS sa elastostarterom omogućava lako startovanje i brzo oblikovanje žive ograde, ali i nekog drugog ukrasnog drveća.

Kapacitet rezervoara je 700ml, težina 6,1kg i broj obrtaja 6500 u minuti.

Ove makaze imaju kontra-rotirajući tip sečiva, duplo pokretan, sa dužinom sečenja 600mm i prečnikom sečenja 20mm, čime pruža sigurno i snažno sečenje i malo zahtevnijih grana.

Okretna ručka za 180 stepeni omogućiće vam da priđete živici iz svih uglova i lepo je oblikujete.

Zavšili ste sve poslove oko uređenja dvorišta i održavanja, vreme je da malo uživate u plodu vašeg rada, i to za duplo brže obavljen posao nego ručnim alatima.

U slučaju da vam nestane struje baš kada vam je potrebno, ili jednostavno imate želju da odete negde u prirodu da kampujete, agregat za struju THORP TH4050 neophodan je partner.

Thorp agregat za struju TH4050

Ovaj benzinski uređaj sa četvorotaktnim motorom i težinom od 42kg radi bez pauze 5 sati.

Kapacitet rezervoara mu je 15l sa potrošnjom goriva 1,5l po satu.

Kako je dobar za kampovanja potrebno je znati da najveća dozvoljena nadmorska visina na kojoj ovaj uređaj može da se koristi je 1000m, a spoljna temperatura 40 stepeni celzijusovih.

Agregat ima dve monofazne utičnice od 230V i poslužiće vam na svim mestima gde nema struje, bilo da je to za izvođenje radova ili za vaše uživanje.

Potražite THORP motorne uređaje kod naših ovlašćenih prodavaca širom Srbije. Pored mreže ovlašćenih prodavaca i servisera, pružamo vam mogućnost da produžite garanciju na 3 godine, popunjavanjem obrasca na sajtu.

Preko 30.000 rezervnih delova, kako za Thorpove, tako i za druge uređaje možete pronaći na MOTO-BIKE shopu.

Pogledajte kako rade Thorp uređaji