Saznaj više o uređajima

Thorp motorni trimeri

Thorp motorni trimeri

Motorni trimeri su uređaji čiji pogonski sistem (motor) vrti najlonski konac i time kosi travu. Konac uz pomoć centrifugalne sile postaje čvršći što se brže okreće i tako kosi sve pred sobom. A kao dopuna kosačici čini vaš posao oko održavanja travnjaka znatno lakšim.

Možda se pitate žašto vam je potreban trimer ako imate kosačicu? 

Koliko teško bude kada morate uz ivicu ograde da pokosite kosačicom, ili kada imate travu oko drveća, veći nagib terena, ekstremno visoku travu i slično? Sa kosačicom je to gotovo nemoguće ili uređivanje tih delova ne bude baš uredno. Zbog toga su stvoreni motorni trimeri da bi vam olakšali pristup teško dostupnim mestima za kosačicu.

Naravno, u skladu sa vašim potrebama, površinom i nagibom terena, vegetacijom na toj površini kao i poslovima koje treba da obavite, mi smo napravili trimere da zadovolje vaše potrebe.

Motorni trimer THORP TH520

THORP benzinski trimer TH520 poseduje dvotaktni motor, koji ćete lako i jednostavno pokrenuti pomoću elastostarta i brzo prionuti na posao.
Ukupna težina trimera je 7.6 kg, a predviđen je da se nosi na dvostruki oprtač, koji idealno i srazmerno raspoređuje težinu.
Trimer dolazi sa easy load glavom, što znači da je punjenje ili namotavanje niti bez prethodnog skidanja glave.
Ova glava može da nosi niti debljine 2.4 mm i 2.7 mm, nezavisno od oblika (krug, kvadrat, nit u niti, sajla..), a sa svojom snagom od 1.9 KS i trokrakim nožem koji dobijate uz njega, budite sigurni da ćete moći da pokosite i najgušće rastinje.

Koliko je lak za sklapanje i korišćenje možete pogledati na našem video uputstvu.


Motorni trimer THORP TH431E sa elektro startom

THORP benzinski trimer TH431E predstavlja idealan uređaj koji mogu da koriste sve generacije, bez obzira na godine i pol. Mogu ga koristiti, starije osobe, žene, tinejdžeri jer se lako startuje i nije komplikovan za upotrebu.
Dvostruki oprtač samo dodatno olakšava nošenje i korišćenje ovog trimera.
Poseduje dvotaktni motor, koji možete pokrenuti na dva načina, pomoću elektrostarta ili elastostarta.
Za pokretanje pomoću elektrostarta, dovoljno je da pritisnete dugme, bez povlačenja poteznice i dodatnog napora.
Uz trimer dolazi trokraki nož koji je idealan za zahtevniju travu, kao i uporan korov. 

Kompletno uputstvo za sklapanje i upotrebu ovog trimera možete videti na našem videu.

Motorni trimer Thorp TH431E sa elektro startom

Оригинална цена је била: 18,900.00 рсд.Тренутна цена је: 16,900.00 рсд.

Ukoliko imate travnjak sa drvećem i opasan živom ogradom, trebalo bi da imate 3 različita uređaja za adekvatno održavanje ovakve oaze. Jedan je kosačica za travu, drugi su makaze za živu ogradu i treći testera za visoko orezivanje grana. Međutim, mi smo otišli korak dalje i napravili trimer koji može da menja ta tri različita uređaja i kompletno zaokruži proces uređivanja vašeg dvorišta.

Motorni trimer 3u1 THORP MF431

Benzinski multifunkcionalni trimer sa dvotaktnim motorom, vazdušnim hlađenjem i elastostarterom poseduje nastavke koji se lako menjaju.
Samim tim ovaj trimer se transformiše u makaze za živu ogradu ili testeru za orezivanje grana.
Uz nastavak za visoko rezanje grana dolazi lanac, vodilica i štitnik vodilice, dok uz nastavak za živu ogradu dolaze makaze i zaštita za njih.
Za trimovanje vaše trave možete koristiti najlonski konac ili trokraki nož.

Kompletno uputstvo za sklapanje i upotrebu ovog trimera možete videti na našem videu.

THORP motorni trimeri vam pružaju mogućnost da obavite različite poslove na jednom mestu, a na vama je da sami odaberete koji od ovih će biti vaš idealan partner za sređivanje najzahtevnijih delova travnatih površina.

Potražite THORP motorne trimere i druge uređaje kod naših ovlašćenih prodavaca širom Srbije. Pored mreže ovlašćenih prodavaca i servisera, pružamo vam mogućnost da produžite garanciju na 3 godine, popunjavanjem obrasca na sajtu.

Preko 30.000 rezervnih delova, kako za Thorpove, tako i za druge uređaje možete pronaći na MOTO-BIKE shopu.

Pogledajte kako rade Thorp motorni trimeri