Saznaj više o uređajima

THORP motorni bušač – olakšajte sebi pripremne poslove

Motorni bušač zemlje predstavlja idealnog partnera u poslovima kada treba brzo i efikasno izbušiti rupe, bilo za sadnice, stubove za ogradu, vinograd i slično. Obavezna je mašina svakog poljoprivrednika, a zadovoljava potrebe kako domaćinstava, tako i potrebe profesionalnog uređenja pejzaža, kao i radnika koji se bave održavanjem.

Planirani posao bušenja rupa, bilo za sadnice ili stubove, obavlja lako i brzo, za svega par minuta.  Predstavlja odličan baštenski alat, koji se sastoji od benzinskog motora sa dve ručke i čeličnim burgijama različitog prečnika.

Motorni bušač zemlje predstavlja idealno rešenje za situacije kada je neophodno izbušiti veći broj rupa, radi postavljanja ograde, sadnje vinograda ili drugih višegodišnjih zasada, na primer kada se formira voćnjak.

Osim toga, primena motornog bušača može biti:

  •  Za bušenje rupa u zemlji - za stubove, sadnice, vinograde i slično.
  • Na teško pristupačnom terenu

Prednosti korišćenja bušača:

  • Komande su lako dostupne i pristupačne
  • Namenjen za korišćenje od strane jednog čoveka
  • Tri veličine burgije obezbediće široku primenu
  • Lagan i mobilan, uređaj koji se može poneti svuda
  • Motor bušača postavljen je centralno u odnosu na burgiju, što pruža laku kontrolu prilikom rada.

THORP motorni bušač THGD521

THORP motorni bušač biće idealan partner za svakoga ko ima potrebe za bušenjem rupa u zemlji. Lagan i efikasan, pružiće vam sigurnost pri radu i olakšati pripremu zemljišta, bilo za stubove ili sadnice različite vrste.

Dvotaktni motor sa elastostartom obezbediće vam sigurnog i dugotrajnog partnera u svim pripremnim radovima. Uz THORP motorni bušač dolaze burgije različitog prečnika - 100 mm, 150 mm i 200 mm, tako da pokriva širok spektar rupa. U zavisnosti od potreba, zasebno se mogu kupiti burgije i prečnika 250 mm i 300 mm.

Za svaki THORP uređaj, pa tako i za motorni bušač postoji mogućnost produženja garancije na 3 godine, popunjavanjem jednostavnog obrasca.

Da rezimiramo, motorni bušači zemlje svoju osnovnu primenu pronalaze u poljoprivredi i agrarnim poslovima, ali isto tako može olakšati poslove prilikom profesionalnog pejzažnog uređenja i planiranja dvorišta.