Novosti, Saznaj više o uređajima

THORP – vaš siguran partner u svakom poslu

Mi, Moto-Bike, posle 20 godina iskustva na tržištu, rešili smo da stvorimo novi brend – THORP. Ideja o novom brendu rodila se više kao potreba posle pažljive analize svakodnevnih potreba u vezi sa održavanjem travnjaka, voćnjaka ili jednostavnog sređivanja dvorišta. Naš cilj bio je da napravimo proizvode koji će pre svega biti pouzdani, praktični, snažni i cenovno prihvatljivi. Mislimo da smo uspeli u svojoj nameri.

Kako bi Vas bolje upoznali sa našim brendom na koji smo ponosni, predstavljamo Vam brend THORP i proizvode koje brend nudi.

Kao što Vam je poznato, već više od 20 godina radimo sa rezervnim i potrošnim delovima za mopede, skutere (u poslednje vreme i motocikle), zatim trimere, kosačice i motorne testere. Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva, uvideli smo da na našem tržištu trenutno ne postoje mašine za održavanje dvorišta, igrališta, voćnjaka i ostalih zelenih površina koje su cenovno pristupačne, a da su pri tome dugotrajne.

Prilikom razvijanja brenda THORP, zaista smo želeli da pomognemo svakome kome je neka od gore pomenutih mašina potrebna. Ono što je veoma bitno za Vas je da na sve THORP uređaje imate čak tri godine garancije, popunjavanjem obrasca.

Razvoj brenda THORP

THORP proizvodi su pažljivo birani i selektovani kako bi pružili sigurnost i pouzdanost u svakom pogledu, a program obuhvata finalne uređaje, rezervne delove, potrošni i servisni materijal i zaštitnu opremu.

Vodeći se time da budemo moderni i napredni, kao i da pratimo nove trendove brendiranja stavili smo poseban fokus na dizajn samih uređaja, kao i na dizajn ambalaže i pakovanja. Naš dizajnerski tim je zaokružio i upotpunio sve ono što smo želeli da pružimo i ponudimo našim kupcima.

Proizvodi brenda THORP nisu nastali preko noći. Radi se o mašinama koje su dugo testirane u najzahtevnijim uslovima rada. Prilikom izrade mašina upotrebljeni su kvalitetni materijali, a posebna pažnja posvećena je dizajnu samih mašina, kao i tome da mašine prosto leže u rukama svakog korisnika čineći da posao ne bude napor, već zabava i užitak.

U kojim poslovima THORP može biti Vaš siguran partner?

Slobodno možemo reći da prepoznajemo potrebe ljudi, jer smo i krenuli od ideje da kreiramo uređaje koji će biti snažni, a u isto vreme jednostavni i praktični za upotrebu. Vodili smo računa o dizajnu, da bude ergonomičan kako bi dobili i dodatnu vrednost – a to je da udobnost i lakoća pri radu.

Kad sve uzmemo u obzir, svako od nas troši dosta vremena u održavanju svog imanja, a to je zapravo vreme koje provodimo koristeći određene alate i uređaje – pa zašto oni ne bi bili naš partner u radu?

Održavajte travnjake i bašte sa lakoćom

U proteklih par godina, sve više ljudi se okreće prirodi i održavanju travnjaka, kako kod kuće, tako i na vikendicama. Naša misija je da postanemo vaša desna ruka prilikom održavanja različitih travnatih površina. Zato smo krenuli od uređaja kao što su trimeri i kosačice.

Trimeri za sve poslove

Nudimo vam više vrsta trimera, kojima smo pokrili potrebe svih generacija, nezavisno od pola. Isto tako, obuhvatili smo sve poslove oko košenja i održavanja imanja.

Trimer TH520 - poseduje dvotaktni motor, koji se lako i jednostavno pokreće pomoću elastostarta. Ukupna težina trimera je 7.6 kg, nosi se pomoću dvostrukog oprtača, koji idealno i srazmerno raspoređuje težinu. Sa svojom snagom od 1.9 konjskih snaga, budite sigurni da ćete moći da pokosite i najgušće rastinje.

Trimer TH431E - predstavlja idealan uređaj koji mogu da koriste sve generacije, bez obzira na godine i pol. Ono što ga izdvaja od ostalih trimera jeste pokretanje pomoću elektrostarta, gde je dovoljno da pritisnete dugme, bez povlačenja poteznice i dodatnog napora.

Multifunkcionalni trimer MF431 - idealan za površine na kojima se pored travnjaka nalazi i živa ograda, kao i stabla kojima je potrebno orezivanje. Trimer poseduje tri nastavka, pa tako može služiti kao trimer za košenje trave, makaze za živu ogradu i kao testera za visoko orezivanje grana.

Motorne makaze za živu ogradu HT600T - omogućiće vam lako i jednostavno održavanje i orezivanje različitih vrsta živih ograda, kao i oblikovanje istih. Okretna robusna ručka za 180 stepeni pružiće vam mogućnost da priđete živoj ogradi iz svih uglova.

Motorne kosačice

Osim trimera, nudimo vam i više vrsta motornih kosačica.

Gurajuća kosačica TH46P - najbolje se pokazala za održavanje travnatih površina do 1800m2, gde želite da postignete idealan travnjak. Kođenje možete obaviti u čak 7 nivoa visine, od 25 mm do 75 mm. Poseduje sakupljač trave kapaciteta 55 litara, a isto tako možete kositi i sa bočnim izbacivanjem ili malčiranjem.

Samohodna kosačica TH46PS - ono što je izdvaja u odnosu na prethodni model jeste samohodni pogon koji će košenje učiniti još bržim i manje zamornim.

Gurajuća kosačica TH50PL - poseduje široko kućište sa mačem dužine od 508 mm i zadnje točkove prečnika 280 mm, što je čini savršenim partnerom u održavanju dvorišta srednje veličine, gde vam je potrebno brzo i jednostavno košenje.

Samohodna kosačica TH51BS - predstavlja izbor broj 1 kada je u pitanju održavanje većih površina do 2.200 m2. Prednja robusna ručka, kao i sklopive ručke olakšaće vam nošenje i skladištenje kosačice. 

Spremni dočekajte zimu uz THORP motorne testere

Treća grupa uređaja koja je u ponudi jesu motorne testere, koje zauzimaju izuzetno bitno mesto u svakom domaćinstvu. Ne dozvolite da vas zima iznenadi, spremite brzo i lako potrebnu količinu ogrevnog drveta ili obavite druge poslove gde je potrebna upotreba motorne testere.

Motorna testera CS520 - predstavlja nazaobilaznog partnera u pripremi ogreva za domaćinstvo, kao i tokom izvođenja manjih građevinskih radova.

Motorna testera CS650 - pružiće vam da posao obavite kao profesionalac, uz jednostavno pokretanje i laku upotrebu. Priprema veće količine ogreva, kao i obavljanje srednjih građevinskih radova biće lako i jednostavno, a štitnik ruke pružiće vam neophodnu bezbednost i sigurnost pri radu.

Za sve druge poslove tu su THORP uređaji

Prilikom odabira proizvoda i uređaja, vodili smo računa da pokrijemo sve poslove u domaćinstvu gde je neophodna upotreba nekog motornog uređaja. Pored trimera, kosačica i testera, ponuda obuhvata i ostale finalne uređaje koji se mogu svakodnevno upotrebljavati, kako u domaćinstvu, tako u bašti, voćnjaku, njivi, vikendici i slično.

U ponudi imamo motorne freze koje su odlične za freziranje srednjih obradivih površina, oplemenjivanje zemljišta različitim đubrivima i slično. Takođe, za održavanje voćnjaka, pored freze, može vam dobro doći i akumulatorska prskalica ili atomizer, kojima ćete brzo i lako oprskati sve kulture. Razmišljate da proširite voćnjak ili da ga ogradite? Tu je motorni bušač kojim ćete brzo i lako izbušiti rupe i završiti pripremne poslove. Želite da kampujete u prirodi, ali da imate osvetljenje i dobru muziku? Ponesite THORP benzinski agregat i uživajte u kampovanju. U sušnom periodu godine ne morate da brinete o vodi, dovoljno je da imate bunar gde možete montirati vodenu pumpu i prebaciti veću količinu čiste vode. 

THORP potrošni materijal i rezervni delovi

Svi uređaji koji su pod brendom THORP imaju 3 godine garancije, a sve što je potrebno jeste da popunite jednostavan obrazac. Pored toga, široka servisna mreža na terijtoriji Srbije pružiće vam sigurnost i lakoću pri održavanju i servisiranju THORP uređaja.

Vodili smo računa da obezbedimo kontantan lager rezervnih delova i to je ono što nas izdvaja od drugih. Isto tako, potrošni materijal pažljivo je biran, kao i zaštitna oprema koju ćete koristiti svaki put pri radu.