Saznaj više o uređajima

Odaberite odgovarajući motorni trimer za vaše potrebe

Do nedavno su uređaji poput trimera bili rezervisani samo za one koji se profesionalno bave košenjem i održavanjem zelenih površina, parkova, bašta, dvorišta i slično. Danas je situacija nešto drugačija, i sada je uređaj poput trimera dostupan svima i skoro neophodan svakom domaćinstvu, pa čak i firmi koja poseduje dvorište, voćnjak, vinograd, ukrasni vrt i slično. Motorni trimer je najefikasniji partner u borbi protiv trave, rastinja i korova, gde želite da ukrotite prirodu.

Postavlja se pitanje kako da odaberete odgovarajući motorni trimer, koji će zadovoljiti sve vaše individualne potrebe, a da pri tom ne potrošite čitavo bogatstvo. Pružamo vam nekoliko smernica, koje će vam olakšati za odabir trimera.

Pre svega treba da odgovorite na par pitanja

  • Kolika je površina koja se kosi?
  • Kakva je vegetacija na toj površini (samo trava, žbunje, rastinje i slično)?
  • Kakav je teren (ravan, strm, blaga padina)?
  • Koliko često je neophodno košenje?

Kada odgovorite na navedena pitanja, tačno ćete znati i kakav uređaj vam je potreban. Recimo, ako je površina koju kosite prostrana, idealan uređaj za vas je trimer jer pruža slobodu kretanja i veću snagu. Ukoliko je teren pod nagibom ili sa preprekama, trimer je opet idealno rešenje jer je za ovakve terene praktičniji i fleksibilniji od kosačice - lakše se prilazi nepristupačnim delovima.

Trimer vam može poslužiti kao dopunski uređaj uz kosačicu, kojim ćete prići delovima gde kosačica nema mogućnosti - uz samu ogradu, oko stabala, uski delovi između ograda i slično.

Važno je i koliko često ste spremni da kosite - trimer će se lakše izboriti sa većom i gušćom travom, ukoliko ne stignete da pokosite na vreme pa ona brzo izraste.

Kupujete od ovlašćenih prodavaca

Kupovinom kod ovlašćenog prodavca, dobijate sigurnost da ste kupili ono što ste videli i dobijate pisanu saobraznost koja vam zakonom pripada. Takođe, u slučaju bilo kakve reklamacije na uređaj, možete biti sigurni da će se prodavac potruditi da vam u što kraćem roku reši istu.

Pored toga, ovlašćeni serviseri vodiće računa o održavanju i servisiranju vaših uređaja u predviđenim vremenskim intervalima i time ćete biti sigurni da će vas vaš uređaj služiti dugi niz godina.

Osobine samog uređaja - motornog trimera

Ukoliko su vaše potrebe na terenu različite - razlikuje se gustina, visina i vrsta trave, nagib terena, pristupačnost i slično, najbolje je da u razmatranje uzmete motorni trimer koji pored glave sa pvc koncem, može da nosi i na primer trokraki nož.

THORP motorni trimeri

Thorp motorni trimeri pružaju vam da obavite različite poslove na jednom mestu. Sa dvotaktnim motorom snage od 1.9 konja, pružiće vam sigurnost i pouzdanost prilikom košenja i najupornijeg korova.

Uz trimer pored oprtača, dobijate glavu sa pvc koncem, ali i trokraki nož - time ste zadovolji različite potrebe na površini koju kosite.

Elastostart pružiće vam lakoću pokretanja, a dvostruki oprtač ravnomerno će rasporediti težinu na vaše telo i nećete osetiti zamor posle dužeg rada.

U zavisnosti od vaših potreba, sigurni smo da će THORP motorni trimeri zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih travnatih površina.

Potražite THORP motorne trimere i druge uređaje kod naših ovlašćenih prodavaca širom Srbije. Pored mreže ovlašćenih prodavaca i servisera, pružamo vam mogućnost da produžite garanciju na 3 godine, popunjavanjem obrasca na sajtu.