Novosti, Održavanje

Uradi sam projekti sa Thorp uređajima

Uradi sam projekti sa thorp uređajima 1

Uradi sam projekti sa Thorp uređajima za uređenje vašeg dvorišta i vrta. Bez obzira da li želite da napravite stazu, zasadite drveće ili izgradite manje drvene objekte, Thorp alati su tu da vam olakšaju posao. Otkrijte kako naši proizvodi mogu učiniti vaše projekte jednostavnijim i efikasnijim, i motivisati vas za kreativne uradi sam poduhvate u svom dvorištu.

Uradi sam projekti sa Thorp uređajima - primeri

1. Izrada staza

Kreiranje staza u vašem dvorištu može značajno poboljšati njegovu funkcionalnost i estetiku. Staze mogu biti izrađene od različitih materijala poput kamena, cigle ili šljunka.

Kako Thorp uređaji mogu pomoći prilikom izrade staza?

 • Motorna freza / kultivator THORP THT36V: Pomaže u pripremi zemljišta za postavljanje staze. Okopaće stazu i načiti zemljište rastresitim da bi ste ga lakše uklonili lopatom.
 • Motorni duvač lišća THORP TH3405BV:  Za lakše čišćenje i održavanje staze koju napravite. Umesto metle koristite ovaj duvač i lako “oduvajte” nečistoće.
 • Metalna četka - nastavak za trimer: Ovaj nastavak omogućava uklanjanje mahovine, lakše čišćenje ivičnjaka, kao i uklanjanje trave između behatona.

2. Sadnja drveća i grmlja

Sadnja drveća i grmlja dodaje prirodnu lepotu vašem dvorištu i pruža hlad tokom letnjih meseci. Ovo je sjajan način da se povežete sa prirodom i poboljšate kvalitet vazduha u vašem okruženju.

Kako Thorp uređaji mogu pomoći prilikom sadnje drveća i grmlja?

 • Motorni bušač zemlje THORP GD521: Umesto da kopate rupe za sadnju drveća i grmlja, jednostavno startujte motorni bušač i lako iskopajte potrebnu dubinu za sadnju vaše sadnice. 
 • Električna kosačica THORP 6125: Ako je područje koje planirate za sadnju zaraslo, ova kosačica sa snagom od 1200 W će vam pomoći da ga brzo i jednostavno pokosite.

3. Izgradnja manjih dvorišnih objekata

Uradi sam projekti sa Thorp uređajima pergola

Strukture poput pergola, senica ili drvenih klupa dodaju funkcionalnost i estetiku vašem dvorištu. Ovi projekti mogu biti zabavni i korisni, pružajući vam mesta za opuštanje i uživanje u vašem dvorištu.

Kako Thorp uređaji mogu pomoći kod izgradnje malih struktura?

 • Motorni trimer na kolicima THORP TH520WBC: Pre nego što započnete izgradnju, važno je pripremiti teren. Ovaj trimer na kolicima sa motorom od 51,7 cc i snagom od 1,9 KS omogućava efikasno uklanjanje trave i korova, olakšavajući vam pripremu ravne površine za gradnju.
 • Motorna testera THORP CS650: Pomaže vam u sečenju i pripremi većih drvenih konstrukcija za izgradnju pergola ili senica. 

 • Motorni bušač zemlje THORP GD521: Bušenje rupa za postavljanje temelja ili stubova mnogo je lakše sa našim bušačem nego sa lopatom.
 • Baterijska testera THORP TH26S: Idealna za sečenje drvenih elemenata potrebnih za izgradnju malih struktura, kao što su tanje rešetke za ukrasnu ogradu oko pergola i slično. Ovaj uređaj pruža preciznost i mobilnost, što ga čini savršenim za uradi sam projekte.

4. Kreiranje zelenih oaza i vrtnih ukrasa

Pravljenje zelenih oaza i vrtnih ukrasa transformiše izgled vašeg dvorišta, čineći ga živopisnim i privlačnim. Ovi projekti mogu biti jednostavni sa našim uređajima i brzo se realizovati, doprinoseći estetici vašeg prostora.

Kako Thorp uređaji mogu pomoći kod kreiranja zelenih oaza i vrtnih ukrasa?

 • Motorna freza dobro dođe za pripremu terena za sadnju. Načiniće vaše zemljište rastresitim i spremno za uređivanje.
 • Motorni atomizer Thorp THM14: Sa svojim nastavkom za đubrivo, veoma brzo i lako razbacuje veštak po zemljištu. Nakon sadnje, može da služi za prihranu i zaštitu biljaka.
 • Baterijska testera THORP TH26S: Ukoliko želite da napravite drvene saksije za vaše cveće, merdevine za puzavice ili neke jednostavne ogradice za baštu, pravi izbor za to je ova baterijska testerica. Poneke biljke zahtevaju i orezivanje, a lakši način za to teško će se naći.
 • Motorne makaze za ogradu THORP HT600T: Nakon završetka vaše oaze oblikovanje i održavanje pojedinih sadnica neizostavan je deo. Sa Thorp motornim makazama za ogradu ovo oblikovanje postaje igra, a ne zamor.

 • Motorni trimer THORP TH520: Omogućava vam da precizno sečete travu i korov oko vaših biljaka.

 • Motorni duvač lišća THORP TH3405BV: Nakon završetka rada, duvač će vam pomoći da oduvate ostatke trave, grančica i lišće, ostavljajući vaše dvorište urednim i lepim. Još jedna dobra stvar je da se on može transformisati u usisivač, te ga možete iskoristiti i za usisavanje lišća.  Nema više metlanja, grabuljanja ili ručnog kupljenja ostataka.

Thorp uređaji su dizajnirani da vam olakšaju svaki aspekt održavanja i uređenja vašeg dvorišta. Bilo da planirate veći projekat poput izrade staza i konstrukcija ili manje zadatke poput sadnje i oblikovanja, naši alati pružaju snagu, preciznost i pouzdanost koju trebate.

Sa Thorp uređajima, vaša kreativnost i rad u dvorištu nikada nisu bili lakši i zabavniji!